پارسیان و پاشا پخش بیژن

برندهای دیگر در کنار بیژن به زودی در استان کرمان

برندهای دیگر در کنار بیژن به زودی در استان کرمان

مدیرعامل هلدینگ بیژن با بیان اینکه تمام اعضای شرکت بیژن خستگی ناپذیر بوده و در حال تلاش برای توسعه این برند هستند، گفت: برندهای دیگر را به زودی در کنار برند بیژن در استان‌ها از جمله استان کرمان خواهیم داشت.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت بین‌المللی بیژن، مهندس حسین مصطفی‌زاده پس از افتتاح سایت پخش بیژن در استان کرمان با بیان اینکه کرمان دیار کریمان است و ما خوشحالیم که پایگاه کارآفرینی در این استان را راه اندازی کردیم، اظهارکرد: امیدواریم با کمک همه شما بتوانیم روز به روز سفره بیژن را گسترده‌تر کنیم.

وی با اشاره به اینکه تمام اعضای شرکت بیژن خستگی ناپذیر بوده و در حال تلاش برای توسعه این برند هستند، گفت: برندهای دیگر را به زودی در کنار برند بیژن در استان‌ها از جمله استان کرمان خواهیم داشت.

مدیرعامل هلدینگ بیژن با تاکید بر اینکه تاریخ استان کرمان بوی اصالت و قهرمانان آن بوی اقتدار می‌دهند، گفت: جوانان باید به میدان آمده و با یکدیگر در راستای بهبود وضعیت و توسعه بیژن اقدام کنیم.

مهندس مصطفی زاده با بیان اینکه تعداد اعضای خانواده بیژن در سال آینده افزایش خواهد داشت، افزود: برای بهبود وضعیت باید تعامل بین مدیران و کارکنان بیژن افزایش یابد؛ درواقع به طورکلی  اگر مشکلی وجود داشت افراد می‌توانند برای بهبود وضع و رفع موانع و مشکلات با مدیران ارشد مسائل را در میان بگذارند.

وی ادامه داد: تمام دغدغه بیژن، حقوق و رفاه حال شما است تا هیچ گونه مزایایی عقب نیافتد، افزود: اگر مشکلی بود می‌توانید از طریق خط مستقیم به بنده منتقل کنید.

مدیرعامل هلدینگ بیژن در ادامه با بیان اینکه مدیران امروز به درستی اهمیت تمرکز بر مشتریان را جهت رشد سازمان و رقابت درک کرده‌اند، گفت: در هر حال مشتری محوری و تلاش در جلب رضایت مشتریان، اکنون به یک باور فراگیر تبدیل شده است و شرکت بین‌المللی بیژن و همچنین سازمان‌های بسیاری این امر را در اولویت خود قرار دادند.

مهندس مصطفی زاده بیان‌کرد: امید است به زودی نه تنها در بخش توسعه سایت پخش بلکه در دیگر امور شرکت بین المللی بیژن شاهد اتفاقات جدیدتر باشیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اسکرول به بالا